Vi förmedlar ert budskap…

Om

Stil & Känsla har lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner och butiker samt andra företag med att hitta och förmedla den önskade känslan samt att exponera olika produkter i enlighet med detta.
Sedan mitten av 90-talet har jag arbetat med att exponera kläder och andra produkter inom mode/inrednings branschen. Ralph Lauren, Bruuns Bazaar, Sand, Marc O´Polo, Slettvoll är några av de företag och märken som jag har haft förmånen att arbeta med. Senaste 11 åren med att inreda stora hus från grunden samt att bygga Flagship stores för Ralph Lauren runt om i Europa. Även styling och att skapa önskad känsla för varje enskild restaurang.
I grunden finns inredningsutbildning och, givetvis, ett medfött och genuint intresse för det estetiska, mode, inredning och design. Med ett helhetsperspektiv och fingertoppskänsla skapar vi olika miljöer med önskad atmosfär.
Med tiden arbetar jag med olika projekt samtidigt och brinner för att du ska bli nöjd och känna hur drömmar blir till verklighet. Jag har även byggt upp ett värdefullt kontaktnät som är till stor nytta och glädje, för både mig och mina kunder.

Partners

Att samarbeta och rådgöra med andra företag och leverantörer är en självklar och viktig del av verksamheten. I mitt nätverk finns erfarna och kompetenta personer och företag som är specialiserade inom en rad olika områden.

Här några av mina samarbetspartners:

Cecilia Angervall Fjellman


Inredare & Stylist

+46 (0)733100756

info@stilochkansla.se


Kontakta mig
INTERIOR - EXTERIOR

STYLING - VISUAL MERCHANDISING