Tjänster 

Vi skapar verklighet av era drömmar


Genom det personliga mötet sätter vi en intention av era önskningar. Med ett helhetstänk och fingertoppskänsla skapas magi och er historia kommer till uttryck i formen av ett hem, en restaurang, hotell eller en butik.

 

 

En mysig känsla vill man njuta av även utomhus, så här redan utanför entrén får man en försmak på färger och former som man sedan möts av inomhus och därefter även på andra sidan där stora terrassen är.


 

Här har vi stylat med vintage åror som tar upp bastuns färger samt bidrar med en själ och ett fint komplement till det resterande moderna hamam badrummet som även hänger ihop med vattnet utanför. Svarta korgar till förvaring och växt för att binda ihop med övriga svarta accenter i resterande huset.


Styling

Stil & Känsla erbjuder styling och inredning av privata hem men även restauranger, hotell, butiker och kontor.

Tillsammans med er skapar vi en interiör eller exteriör miljö som är funktionell och trivsam. Den ska spegla er story och med den intentionen sätter vi ihop och skapar en helhet som känns harmonisk och har den röda tråden. Det kan vara ett rum, ett hus, en uteplats eller en trädgård. Kanske ett kontor behöver en förändring. Många gånger kan styling av en lokal ge ny energi med positiva effekter på både arbetsglädje och produktivitet.

Likaså när det gäller hotell eller restaurang, det är ju helheten och känslan man vill återspegla så gäster får ta del av den härliga atmosfären, blir inspirerade och trivs. Från materialval, dofter, ljussättning, växter och andra props som tillsammans skapar magi.

Vi hjälper enskilda individer med personlig styling, såsom kompletteringar eller hela outfits till speciella ändamål och events men även till vardagen så man kan trivas och vara den bästa versionen av sig själv.

Vi kan även hjälpa dig med att ta fram den rätta känslan i det budskap ni vill få fram i bilder, till exempel inför en fotografering till ett event, bok eller liknande.


 

 

Tillsammans med modern interiör och belysning mjukas känslan upp med växter samt krukor i en metallfärg som speglar vatten utanför samt den mindre i svart, som återigen binder ihop övriga svarta accenter runt om i huset.Visual Merchandising

Visual merchandising innebär att skapa inspirerande, säljande miljöer som fokuserar på köparens upplevelser.

För det krävs en kombination av kreativitet, helhetsperspektiv, stark känsla för detaljer och affärsmässighet.

Helhetsintrycket är viktigt. När det gäller butiker är målet att förmedla ett konsekvent och enhetligt intryck som inspirerar konsumenten.

Låt Stil & Känsla avlasta dig med styling och projektledning. Jag hjälper dig även med ombyggnad och inredning av lokal eller butik, från idé till verklighet. Likaså att skapa den där härliga atmosfären i en restaurang, bar eller hotell. Med stark fingertoppskänsla får vi fram det med hjälp av växter, ljussättning , inredningsdetaljer och annan rekvisita.

Inget uppdrag är det andra likt – det är dina önskemål och behov som styr. Det är din historia som ska komma fram, Stil & Känsla gör dina drömmar till verklighet.


 

 

Man kan även med små justeringar förändra samma plats till en annan känsla och levererar ett nytt budskap.


En start är att arbeta med det man har och kombinera färger, former och material samt med olika proportioner se vad som känns balanserat.


 

 

Creative Happiness