Stugan i fjällen
17/03/2021

Huset vid vattnet 

Underbar dag att få skapa en helhet på en härlig plats nära vatten och natur.


Miljön och valet av hus fick sin själ när drömmar skapade en verklighet där harmoni i val av material och ljussättning blev till en härlig atmosfär och grund för familjen att trivas.

 

 

Skapandet av olika ”rum” utomhus där önskemålen från familjen står i fokus.Framsidan där man kan njuta av frukosten i morgonsolen eller i skuggan på eftermiddagen.


 

 

Modern och stilren matplats med önskade möbler som gifter sig fint med vardagsrummet i anslutning till en av uteplatserna på terassen där färg och form blir en förlängning samt gränsen mellan inne och ute suddas ut.


Loungedel vid brasan när kylan smyger fram.

Här valde vi matchande möbler som resten av terassen så helheten får harmonisera med de olika ändamålen. Samt att färgerna har sitt samspel med övrigt inomhus.


 

 

Solsängar med vackra trä pallar som får åldras vackert i samspel med naturen och vädret. Allt harmoniserar lugnt med övriga utemöbler.Badrummet med fina material val och närheten till vattnet utanför skapar en lyxig hotell känsla. Som stärks av en vacker orkide i färger lika som undervåningen.